Tarieven

Coaching (voor particulieren)

De totale kosten voor een coachingstraject worden bepaald door de duur en intensiteit. Mijn advies is om te starten met een traject, bestaande uit 6 sessies van 1,5 – 2 uur. De kosten hiervoor zijn € 750, inclusief voorbereiding en administratietijd, exclusief BTW. Mijn tarief voor een losse sessie van 1,5 – 2 uur is € 125 (incl. voorbereiding en administratietijd, excl. BTW).

De kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars maar (bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

Omdat we samen dit traject aangaan, ben ik niet alleen tijdens de coachingssessies beschikbaar voor je, maar kun je me daarbuiten ook altijd bereiken. Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren. Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven, vind het jezelf waard! Een avontuur van groei, van vrijheid en het doen van dingen waarvoor je in dit leven bent.

Workshop & Adventures

De tarieven voor de workshops en adventures verschillen per activiteit vind je terug bij de beschrijving van de verschillende geplande activiteiten.

Life4Fun voor bedrijven

Op aanvraag ontwikkel en faciliteer ik teamprogramma`s en ondersteun ik medewerkers in 1 op 1 coachingssessies. Neem gerust contact met mij op en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.