Jennifer Seldenrijk: Een frisse 30-er met verrassende zienswijzen

No guts No glory

Buiten de gebaande paden vind je de mooiste parels! Zowel zakelijk als privé begeef ik me regelmatig buiten die gebaande paden om mensen, processen en verschillende zienswijzen op een creatieve manier met elkaar te verbinden. Soms zorgt dit voor wrijving en spoedig ontstaat er glans!

Ik vind het gaaf om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen. Vanuit deze passie richtte ik Life4Fun op. In de eerste instantie kreeg dit vorm in 1 op 1 coach sessies waar ik mensen begeleidde naar meer plezier in leven en werk met het accent op de (bijna) dertigersdoelgroep. In de loop van de tijd ontdekte ik ook andere manieren om invulling te geven aan de groei en ontwikkeling van een individu, groep of organisatie. Zo heb ik een grote passie voor schrijven & vormgeven waarmee ik anderen inspireer en motiveer. Steeds vaker kreeg ik de vraag om een boodschap kernachtig te vatten in schrift en/of beeld. Waanzinnig om te merken dat creaties van mijn hand anderen raken op een treffende manier.

Voor mij is de dag geslaagd als ik een bijdrage heb geleverd aan de ontwikkeling van anderen en zelf zo ook een leven lang blijf leren!

Jennifer Seldenrijk