“Als je denkt 'is dit alles' dan is nu het moment om te ontdekken wat er allemaal nog meer is.”

Ik heb er plezier in om anderen verder te helpen, om samen alle beren op de weg en belemmeringen te onderzoeken en ze weg te nemen om zo moeiteloos die denkbeeldige bergen te trotseren. Het is gaaf om te zien dat mijn vragen en enthousiasme anderen motiveren om de volgende stap te zetten. Mijn intuïtie, benieuwdheid en levendige visualisaties geven vaak een nieuwe, frisse kijk op de situatie. Ik houd een spiegel voor wat soms confronterend kan zijn, maar dit doe ik altijd vanuit de beste intenties om jou in beweging te brengen.
De afgelopen jaren ben ik mezelf een aantal keren goed tegengekomen, ben gevallen en ook weer opgestaan. Als frisse 30-er weet ik hoe deze periode in leven is en ik weet ook dat je er niet alleen voor staat. Daarom richt ik me op iedereen die zich in deze leeftijdsgroep bevindt en die een helpende hand kan gebruiken om juiste koers (weer) te vinden.

Dé coach voor 20-ers en 30-ers

“Een andere, frisse kijk op jezelf en op de wereld laat je nieuwe dingen zien. Je komt zo vanzelf tot het inzicht die je nog hebt..”

Ik heb jarenlang gewerkt bij een (commercieel) IT bedrijf die software levert aan zorginstellingen. Vanuit mijn functies heb ik ervaring opgedaan met het vormen en leiden van teams en het coachen van individuele medewerkers. Op de werkvloer faciliteerde ik onder andere de samenwerking en verbinding tussen medewerkers van verschillende generaties. Tussen Young Professionals en ervaren medewerkers.

Ik merkte dat deze samenwerking tussen jong en oud niet altijd vanzelf ging omdat er een verschillende taal werd gesproken. Vooroordelen en misverstanden liggen op de loer waardoor doelen en resultaten onder druk komen. Het is mijn kracht om juist deze teams te vormen tot een eenheid, om van elkaar te leren en om elkaar te verrassen met een frisse blik en om samen plezier te hebben in werk.

Teamcoach & Verbinder van generaties

Achtergrond:

Het vormgeven en faciliteren van teamprogramma`s is op mijn lijf geschreven. Ik verbind vorm en inhoud met elkaar waardoor ik anderen op een onderscheidende manier in beweging breng. Daarnaast heb ik ervaring met het coachen van teams en het 1 op 1 coachen. Ik rondde volgende opleidingen af:

  • 2003 – 2007: Management, Economie, Recht (HBO aan de Hogeschool Utrecht)
  • 2007 – 2009: Organisation Studies (Master aan de Universiteit van Tilburg)
  • 2017: Effortless Coaching, gecertificeerd coach bij de Nederlandse orde van beroepscoaches
  • 2018: Practitioner Mind Eye Power, geaccrediteerde beroepsopleiding

Verder volgde ik verschillende gerichte trainingen rondom effectief leiderschap, Scrum Master en teamcoaching.

Ik ben aangesloten bij: