Mind Eye Power

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma van je cliënten. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Op deze manier kan de cliënt oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat hij/zij werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Mind Eye Power Sessie

Met Mind Eye Power is het mogelijk om diepgaande en blijvende verandering te brengen in hardnekkige overtuigingen, remmende emoties en ongezonde gewoonten die je belemmeren om vrijuit te leven. Vaak is 1 sessie al genoeg voor 1 levensthema. Bevrijd jezelf van ;

  • beperkende gedachten
  • onverwerkte emotionele ervaringen
  • faalangst, sociale angst, angst voor spreken in het openbaar
  • stress, frustraties ,woede ,verdriet, schaamte, schuld
  • gebrek aan energie
  • Steeds terugkerende, hardnekkige patronen

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een losse MEP Sessie. Deze sessie duurt 1 – 1,5 uur en het tarief is € 79 excl. BTW.

Meer weten over de methode? Kijk op: www.mindeyepower.nl of kom naar de Meditatie Mind Eye Power Stiltedag.

Mind Eye Power