Jennifer Seldenrijk

NO GUTS, NO GLORY
Buiten de gebaande paden vind je de mooiste parels! Zowel zakelijk als privé begeef ik me regelmatig buiten die gebaande paden om mensen, processen en verschillende zienswijzen op een creatieve manier met elkaar te verbinden. Soms zorgt dit voor wrijving en spoedig ontstaat er glans!

Als learning professional vind ik het prachtig om andere professionals en organisaties te begeleiden bij het formuleren van een visie op leren en een leerstrategie. Het geeft me veel energie als ik een leervraag kan vertalen naar concrete leeroplossingen waarbij ik het rendement van leren als belangrijk criterium zie. Thema’s waarmee ik veel ervaring heb zijn on boarding, groei mindset, datagedreven werken, vitaliteit en leiderschap. Vanuit verschillende perspectieven zie ik altijd kansen om te komen tot vernieuwende en creatieve oplossingen. De oplossing is één maar de weg ernaartoe is zeker zo belangrijk.

Daarnaast heb ik een passie voor schrijven en vormgeving en houd ik me als freelance copywriter bezig met (het schrijven van) content. Ik lever bijvoorbeeld een bijdrage aan de ontwikkeling van learnings, maak teksten voor webpagina’s, social media of voor interne communicatiecampagnes. Ik kan complexe zaken analyseren, kernachtig samenvatten en (visueel) in beeld brengen. Ook heb ik het talent om te enthousiasmeren en anderen in beweging te brengen.

Voor mij is de dag geslaagd als ik een bijdrage heb geleverd aan de ontwikkeling van anderen en zelf zo ook een leven lang blijf leren!