Voor jou

“We can`t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them” – Einstein

 Blijf jij doen wat je deed, en krijg je zo meer van hetzelfde of zet je de stap om ingesleten patronen (die je afremmen of belemmeren) te doorbreken en om zo nieuwe wegen in te slaan? Sta jij op een (kruis) punt in jouw leven waar het roer om gaat? Je wilt iets veranderen en je hebt dit zelf al geprobeerd maar dit heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Dit verlangen is het vertrekpunt voor beweging en meer plezier in jouw leven en werk!

Het 'is dit alles' gevoel: Bestaan dertigersdilemma`s en een quarterlife crisis echt?

Aanhoudende stress en spanning zorgt er steeds vaker voor dat de (bijna) 30-ers van nu steeds vaker uitvallen op het werk door gezondheidsklachten. De dertigersdip (of quarterlifecrisis, dertigersdilemma, dertigerscrisis) is een vorm van een identiteitscrisis. Jonge, meestal hoogopgeleide mensen van eind twintig en in de dertig, worden geconfronteerd met het ‘is dit alles?’ gevoel met betrekking tot het werkzame en persoonlijke leven.

De dertigersdip ontstaat doordat je rond je dertigste een soort emotionele groeispurt door maakt, een intense zoektocht naar de betekenis van het leven en naar de vraag waar het jouwe heen gaat. Sommige deskundigen noemen het een transitionele fase. Je kan het ook de (bijna) dertigdip noemen.

Vergroot jouw zelfkennis

De oplossing voor de ‘dertigersdip’ zit in het vergroten van je zelfkennis, je losmaken van de beïnvloeding van anderen en om het vinden van je eigen antwoorden. De ‘dertigersdip’ wordt vaak ervaren als negatief, omdat het veel gevoelens van twijfels en stress kan opleveren. Toch is deze innerlijke strijd ook heel zinvol, want kom je er goed door, dan weet je goed wie je bent en wat je wil doen met je leven. Je bent dan in staat om keuzes te maken, waarin je trouw blijft aan jezelf.

De ‘dertigersdip’ kan dus een keerpunt zijn in je leven. Maar om tot een positief resultaat te komen, zul je jezelf moeten leren om keuzes te maken. Neem de tijd om serieus na te denken over je leven en dat wat jij wilt bereiken. Besteed dus bewust aandacht aan je ‘dertigersdip’.

Uitdagingen van (bijna) 30-ers:

  • What`s next?
  • Is dit alles?
  • Is dit de juiste baan?
  • Is dit de juiste partner?
  • Wanneer is het juiste moment voor gezinsuitbreiding?
  • Hoe blijft mijn leven leuk en interessant?
  • Ik wil niet stilstaan maar vooruit. Maar hoe?
  • Wat wil ik zelf?
  • Wat als ik verkeerd kies of het niet lukt?
  • Ik ben niet goed genoeg…

Zet de volgende stap!

Ik begeleid jou graag bij het zetten van de volgende stap of om bepaalde keuzes te maken. Ik zorg ervoor dat je focus op jouw doelen houdt en onderweg houd ik je een spiegel voor, stel ik krachtige vragen en help jou om zelf de antwoorden te vinden. Met behulp van toegankelijke interventiemethoden gaan we aan de slag om te ontdekken wat er allemaal nog meer is, als jij je openstelt voor nieuwe perspectieven.

Je wilt (weer) vooruit, plezier maken en succesvol zijn. Meer geluksmomenten, moeiteloos leven en daar help ik je graag bij! Bekijk nu wat ik voor jou kan betekenen

NIEUW: Themasessie '30-ers Dilemma`s op tafel'

In een intieme groep met ervaringsdeskundigen komen de dilemma`s op een verfrissende en luchtige manier aan bod. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten naar hus. Deelname is gratis, meld je nu aan!

Reis af naar jouw Pleasure Island en ontdek waar jij het liefste wilt zijn. Kijk ook naar jouw ‘Pain Island’ om te zien welke belemmeringen er nu (nog) in de weg staan. 

Lees meer of vraag direct een gratis ontdekkingssessie aan.

Wil jij iets veranderen in jouw leven en werk? Heb je dit zelf al geprobeerd maar loop je vast en kom je niet verder? Voel je dat nu het moment is om in beweging te komen?

Bekijk dan wat ik voor jou kan betekenen.

Luchtig, leuk, leerzaam en vooral met plezier! Dat ga jij zelf ervaren met de Xperiences van Life4Fun. Je vindt meer balans tussen denken en voelen en komt dichterbij jouw antwoorden voor de volgende stap.

Xperiences zijn dagprogramma`s voor groepen gelijkgestemden waarvoor jij je kunt inschrijven. Lees meer en bekijk het aanbod.