Ontdekkingssessie

Een ontdekkingssessie is een eerste en op zichzelf staande sessie waarin wij kennis met elkaar maken en ook meteen praktisch aan de slag gaan. Als jij overweegt om een coachingstraject te starten, is niets zo belangrijk dan een goed gevoel krijgen bij de coach. Dat is logisch, neem je tijd hiervoor!

Ontdekkingssesie: Ook iets voor jou?

Sta jij op het punt in jouw leven dat je nu (echt) iets wilt veranderen? Dit zelf al geprobeerd hebt, maar het gewenste resultaat bleef uit? Dan is een ontdekkingssessie iets voor jou! Misschien herken jij je in het onderstaande:

  • Je voelt je dagelijks gespannen en gestrest
  • Je hebt het gevoel dat je het nooit goed genoeg kan doen, dat je niet genoeg bent
  • Je geeft alles wat je in je hebt, maar voelt alle energie wegstromen
  • Je reageert overgevoelig in bepaalde situaties en begrijpt niet zo goed waarom
  • Je legt jezelf te hoge normen en verplichtingen op (veel moeten)
  • Je twijfelt over de volgende stap en raakt verstrikt in de daarbij horende keuzestress

Jij kiest voor jezelf en vind het de investering waard om weer in contact te komen met je natuurlijk staat. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Afreizen naar jouw Pleasure Island

In de ontdekkingssessie werken we met de metaforen ‘Plezier Eiland’ en ‘Pijn Eiland’. Samen verkennen we jouw verlangens, dromen en wensen (Plezier Eiland) en kijken we naar de obstakels en belemmeringen (Pijn Eiland) die jou hierbij vandaan houden. We verkennen samen wat jij het komende jaar graag wilt bereiken en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. In de sessie krijg jij gegarandeerd inzichten waarmee je verder kan.

Tijdens de sessie krijg je alle ruimte om helemaal stil te staan bij hoe je leven op dit moment is. Wat is ervoor nodig om meer plezier te ervaren? Niet alleen door erover te praten maar dit ook lichamelijk te voelen. Ik nodig je uit om verschillende zintuigen te gebruiken. Het helpt jou om meer inzicht te krijgen in de volgende stap, je verlangen serieus te nemen en de motivatie voor verandering te voelen.

Aan de ontdekkingssessie zijn geen kosten verbonden en is geheel vrijblijvend. Laat je gegevens achter zodat ik contact met je kan opnemen. Als je meer verdieping wenst, dan kan ik jou hierin ook verder begeleiden. Lees meer over mijn aanpak in het coachingstraject.

Life4Fun coachingsproces

 

[maxbutton id=”2″ ]