Life4Fun van start! Interview met oprichter Jennifer Seldenrijk

Gepubliceerd door Guest op

Wie ben je en wat deed jou besluiten om te gaan ondernemen?

Ik ben Jennifer, een frisse dertiger, oprichtster van Life4Fun en klaar om een nieuw avontuur aan te gaan! Ik kom niet uit een ondernemersfamilie maar heb wel altijd het verlangen gehad om iets te starten en verder uit te bouwen, om zelf aan de tekentafel te zitten en zelf een nieuw idee geboren te laten worden. Tot nu toe heb ik het nog nooit gedurfd omdat ik dacht dat ik het Beste idee van Nederland moest hebben, en was ik altijd megakritisch op mijn eigen ideeën waardoor ik uiteindelijk met lege handen bleef staan. Gelukkig bleef ik steeds voldoende nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om eigen baas te zijn en had ik genoeg lef om mijn plannen om te zetten in actie!

Waarom is nu het juiste moment?

Ik stel mensen graag (kritische) vragen. De mensen die mij kennen, herkennen dat vast wel. Vragen die soms kunnen confronteren maar wel met de allerbeste intenties gesteld worden, om de ander verder op weg te helpen. Meestal voelen mensen zich vertrouwd bij mij en kunnen zij hun verhaal goed kwijt. Al snel voelt het prettig en lijkt het alsof we samen in een flow zitten. Pas kortgeleden ging ik anders kijken naar dit talent dat ik eerst als vanzelfsprekend zag en ik begon in te zien hoe waardevol het is. ‘Hier zou ik meer mee moeten doen’, dacht ik toen. Dit jaar kwam de opleiding ‘Effortless Coaching’ op mijn pad en waagde ik de spong naar het onbekende. Ik gooide mijn leven om en begon met een nieuw, leeg blad. Er was niets meer wat het ondernemen mij in de weg zou staan.

Hoe kwam je op het idee voor jouw onderneming?

De afgelopen jaren heb ik mijn hoofd regelmatig gebroken op de vragen: ‘Is dit alles, Hoe wil ik dat de rest van mijn leven eruit ziet, Welke keuzes moet ik maken?’ Sommigen noemen dit een ‘dertigersdip of quarterlife crisis’ – noem het hoe je wilt – feit was dat ik er flink onrustig van werd. Ik merkte ook dat ik soms zo krampachtig bezig was met die vragen dat ik steeds minder ruimte voor plezier in het leven had. Een sombere bedoening waarin ik zeker niet altijd de leukste versie van mezelf was. Toen het besef kwam dat ik niet de enige was die deze ‘fase’ doormaakte, voelde ik me al een stuk gerustgestelder. ‘Het gaat dus ook voorbij’ dacht ik (nou ja, bij de meeste dan :)). Zeker de laatste tijd ontmoette ik steeds vaker mensen die tegen dezelfde vraagstukken aanliepen en zo besefte ik dat al verschillende puzzelstukjes verzameld had. Door dit besef in combinatie met mijn eigen talenten die ik steeds meer ging waarderen ontstond het idee om Life4Fun op te richten. Ik voel me verbonden met anderen en wil heel graag een bijdrage leveren aan meer plezier voor iedereen, omdat iedereen dat verdient en omdat ik hoop dat de wereld er een beetje mooier van wordt.

Wat ga je precies doen dan?

Ik ga mensen, in het bijzonder 20-ers en 30-ers, begeleiden naar meer plezier in hun leven. Naast dat ik het leuk vind om fijne gesprekken met mensen te voeren, beschik ik ook over een grenzeloze fantasie en vind ik het heerlijk om passende vormen te laten ontstaan, kloppend bij de setting waardoor anderen in beweging komen. In eerste instantie ga ik me richten op persoonlijke begeleiding in coachingssessies en achter de schermen werk ik aan programma`s waarmee ik ook groepen en teams binnen bedrijven kan bereiken. Zo ga ik workshops geven waarin ik anderen inspireer en motiveer om met de belangrijke levensvragen te stoeien waardoor er weer meer plezier in leven ontstaat. Later dit jaar kom ik met mijn ‘Adventures’. Een dagvullend programma waar stoere mannen en vrouwen op adventure gaan. Naast een fysieke uitdaging is ook voldoende ruimte voor de persoonlijke verdieping. Hiervoor ga ik de samenwerking aan met lokale partners.

Kunnen mensen zich nu al aanmelden?

JAZEKER! Ik zit boordevol energie en ben er helemaal klaar voor. Neem gerust een kijkje op mijn nieuwe website. Hier vind je precies wat ik doe en waarvoor jij je kunt aanmelden. De eerste workshop staat al gepland en als je nieuwsgierig bent naar hoe ik het doe als coach nodig ik je van harte uit voor een ontdekkingssessie. Dit kost je niets, en je krijgt meteen een goed beeld of ik bij jou pas. Je bent welkom!

Ik vind het leuk als je mij volgt op de socials om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Life4Fun.


 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *