Geslaagde 1ste editie van Meditatie Stiltedag

Afgelopen zaterdag 7 april organiseerden we de eerste editie van de Meditatie Stiltedag in Centrum de Linde die in het teken stond van beweging en ontspanning van de ogen. Onder de bezielende leiding van Jacqueline Venbrux beleefden de deelnemers een heerlijk, ontspannen dag in stilte. “Heerlijk om even niet vanuit sociale verplichting (tijdens de lunch) een praatje met je buurman/vrouw te hoeven maken”,  “Kunnen we dit vaker doen?” of “Ik ga een lunch in stilte ook voorstellen op mijn werk” was hoe een aantal van de deelnemers reageerden op de stilte.

Daarnaast was het effect van de oogbewegingen op het lichaam en geest weer goed merkbaar. Ook voor degenen zonder ervaring met stil-zijn of mediteren was deze dag een ‘eye-opener’. Niet zweverig of zwaarmoedig, maar luchtig, prettig en ontspannend met oefeningen die thuis goed toepasbaar zijn. Kortom, een geslaagde dag!

Een nieuwe samenwerking is geboren met Jacqueline die mij telkens weer inspireert met haar deskundigheid en enthousiasme. Wil je meer weten over Mind Eye Power? Kijk op www.mindeyepower.nl of wil het zelf ervaren tijdens een 1 op 1 sessie bij mij aanvragen? Bekijk dan de mogelijkheden.

Wil jij ook deelnemen aan de Meditatie Mind Eye Power Stiltedag? Dat kan, de volgende editie is gepland op 16 juni 2018. Meld je nu aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *